flag_orange.png
Diumenge 18 Febrer 2018

Tant Vicent Baquero a.k.a. dj Vinsent van Bueno- com Juan Ortiz -a.k.a. dj Pyrology- van mostrar el seu bon fer no una, sino dues vegades, en la darrera edició del Medusa Sunbeach Festival cel.lebrat a Cullera entre el 9 i el 15 d'agost. La quarta edició va deixar un sabor d'èxit per a l'organització i participants, amb una assistència de públic que va superar les 165.000 persones.

 Els nostres dos alumnes van estar als reproductors de CD, tant a la zona d'acampada, com a la festa principal.

  

El dimecres 9 d'agost, la plutja va fer que la festa es traslladara a la carpa, allí va estar posant el millor ritme dj Vinsent Van Bueno, donan-li calor a una nit que no va aconseguir apagar l'aigua. Amb més de dos hores de sessió, va deixar el públic amb les piles ben carregades, recollint a canvi molt bones crítiques.

Tant ell, com dj Pyrology, van anar caldejant també els ànims per la vesprada a la zona d'acampada el diumenge 13. Eixa mateixa nit, seria la gran oportunitat de Ortiz, qui va posar els assistents en dansa, entre les sessions de Jillionaire -dj i integrant també de Major Lazer- i Space Elephants. A més dels aplaudiments del públic, Pyrology va rebre també el reconeixement de companys i dels organitzadors.

 

Des d'ací dessitgem un llarg èxit professional i de públic, tant als nostres djs, com al Medusa Sunbeach Festival.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand