flag_orange.png
Diumenge 18 Febrer 2018

Els alumnes Juan Ortiz i Vicent Baquero han participat recentment en la presentació de la pròxima edició del Medusa Sunbeach Festival, que es cel·lebra a l'agost a la platja de Cullera.

  

Sobre l'escenari de l'Auditori de Paiporta els dos alumnes de 2n del cicle de So i Vídeodisjòquei ens van mostrar el seu bon saber fer amb la taula de mescles. Així els ho reconeixia Andreu Piqueras, un dels promotors del Festival, obrint-los la porta a participar en l'edició d'enguany del Festival.

Junt a ells, els més de 300 alumnes de l'IES La Marxadella, l'IES La Sénia de Paiporta i el col.legi Pureza de María del Grao de València, van poder gaudir també d'una xicoteta sessió d'Aitor Galán. Aquest jove disjòquei de Cullera s'ha convertit en una de les revelacions més importants de la música electrònica al nostre país, encapçalant radiofòrmules com el Màxima 51 Chart, de Màxima FM. Aitor va contar-nos també com ha anat obrint-se camí en el difícil món de la música.

La jornada, de la qual formarem part el professorat del cicle de So i Vídeodisjòquei de l'IES La Marxadella, junt amb els departaments de Plàstica i Música de L'IES La Sènia, va estar dirigida i presentada per Àngel Rabassa, professor de música de l'institut de Paiporta.

A la taula vam donar a conéixer el nostre projecte pioner per a un cicle formatiu que vam implantar fa 4 anys, quan només l'IES la Marxadella, junt amb altres dos centres de la Comunitat Valenciana, oferiem el cicle a tota Espanya. Encara en són moltes les províncies que no tenen instaurat aquests estudis, i de fet, nosaltres oferim la possibilitat de matrícula a distància, amb alumnes de gran part del país.

A l'acte, els organitzadors del Medusa, Andreu Piqueras i Gonzalo Daddario van donar fe també de com les previsions d'aquest jove festival s'han anat superant en cadascuna de les edicions. Des d'ací volem desitjar-los tota la sort del món, i convidar-vos a gaudir de les sessions dels nostres alumnes Juan i Vicent a la zona d'acampada d'enguany.

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand